Hampton by Hilton Krasnodar

Krasnodar
Hampton by Hilton Krasnodar Genel
Hampton by Hilton Krasnodar Genel
Hampton by Hilton Krasnodar Genel
Hampton by Hilton Krasnodar Genel
Hampton by Hilton Krasnodar Genel
Image More +43 fotoğraf
Hampton by Hilton Krasnodar
25/2 Krasnaya street, building 1 , Krasnodar

Hampton by Hilton Krasnodar misafirlere Krasnodar merkezinde, Premiern Müzik Tiyatrosu yakınında ve Krasnodar Bölge Kukla Tiyatro Binası ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Krasnodar Bölge Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Krasnodar Felitsyn Devlet Tarih ve Arkeoloji Koruma Alanı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Krasnodar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4090 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Oda (1 Queen Bed with Sofa Bed)
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x