Halong Pearl Hotel

Kuzey Vietnam, Halong
Halong Pearl Hotel Genel
Halong Pearl Hotel Genel
Halong Pearl Hotel Genel
Halong Pearl Hotel Genel
Halong Pearl Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Halong Pearl Hotel
162, Halong Street Bai Chay Ward Kuzey Vietnam, Halong

Halong Pearl Hotel misafirlere Ha Long (Bai Chay) bölgesinde, Güneş Meydanı ve Bai Chay Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halong Bay Marina ile 5,2 mi (8,4 km) ve Ha Long Güneş Dünyası Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Century misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 160 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Dört Kişilik Oda
Room
Panoramic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x