Bamboo Hotel & Apartments - Hostel

Kuzey Vietnam, Halong
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel Öne Çıkan Resim
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel Dış Mekan
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel Dış Mekan
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel Dış Mekan
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Bamboo Hotel & Apartments - Hostel
N25 Ha Long Street, Bai Chay Ward Kuzey Vietnam, Halong

Bamboo Hotel & Apartments - Hostel misafirlere Ha Long (Bai Chay) bölgesinde, Güneş Meydanı yakınında ve Bai Chay Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Halong Bay Marina ile 5,1 mi (8,2 km) ve Ha Long Güneş Dünyası Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

26 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Lotus)
Apart
Apart Daire (Orchid)
Room
Süit (Twin)
Room
Süit (Queen)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 10-Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x