Hakuna Lodge

Mar Lodj
Hakuna Lodge Genel
Hakuna Lodge Genel
Hakuna Lodge Genel
Hakuna Lodge Genel
Hakuna Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hakuna Lodge
Ile de Mar Lodj Sine Salom , Mar Lodj

Hakuna Lodge konaklamanızda Fatick bölgesinde, plajda, Église de La Sainte Famille de Mar Lodj ile 32,9 km (20,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Palmarin Ngounoumane Mosque ile 1 mi (1,5 km) ve Diakhanor Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Hakuna Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

17 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x