Nanaay

Fatick Region
Nanaay Genel
Nanaay Genel
Nanaay Genel
Nanaay Öne Çıkan Resim
Nanaay Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Nanaay
campement Nanaay palmarin facao , Fatick Region

Nanaay konaklamanızda Fatick bölgesinde, Palmarin Ngounoumane Mosque ile 0,3 km (0,2 mi) ve Delta de Saloum ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Diakhanor Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Tuz Buharlaşma Havuzları ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Bungalov, Özel Banyo
Room
Bungalov, Özel Banyo
Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x