Les Cordons Bleus

Fatick Region
Les Cordons Bleus Öne Çıkan Resim
Les Cordons Bleus Dış Mekan
Les Cordons Bleus Dış Mekan
Les Cordons Bleus Dış Mekan
Les Cordons Bleus Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Les Cordons Bleus
BP 104 Fimela , Fatick Region

Les Cordons Bleus misafirlere Fatick bölgesinde, plajda ve Église de La Sainte Famille de Mar Lodj yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Samba Dia Ormanı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Joal Ormanı ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

Otelin aile restoranı, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Fatick bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 50 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x