H Plus Hotel Yangon

Yangon Region
H Plus Hotel Yangon Genel
H Plus Hotel Yangon Öne Çıkan Resim
H Plus Hotel Yangon Dış Mekan
H Plus Hotel Yangon Dış Mekan
H Plus Hotel Yangon Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
H Plus Hotel Yangon
No.76 Kyaik Ka San Road, Tarmwae,Yangon , Yangon Region

H Plus Hotel Yangon misafirlere Yangon merkezinde, Kandawgyi Doğa Parkı ve Kandawgyi Gölü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Karaweik Sarayı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Yangon Zooloji Bahçeleri ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x