C & Y Hotel

Yangon Region
C & Y Hotel Öne Çıkan Resim
C & Y Hotel Dış Mekan
C & Y Hotel Dış Mekan
C & Y Hotel İç Mekan
C & Y Hotel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
C & Y Hotel
No.80, Kyaik Ka San Road Pyar Yay Gone Quarter, Tamwe Township , Yangon Region

C & Y Hotel misafirlere Yangon (Tamwe Kasabası) bölgesinde, Kandawgyi Doğa Parkı ve Kandawgyi Gölü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karaweik Sarayı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Yangon Zooloji Bahçeleri ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x