Holiday Hotel Yangon

Yangon Region
Holiday Hotel Yangon Genel
Holiday Hotel Yangon Genel
Holiday Hotel Yangon Öne Çıkan Resim
Holiday Hotel Yangon Dış Mekan
Holiday Hotel Yangon Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Holiday Hotel Yangon
No. 51A, Phoe Sein Road Bahan Township , Yangon Region

Holiday Hotel Yangon misafirlere Yangon (Tamwe Kasabası) bölgesinde, Kandawgyi Doğa Parkı ve Kandawgyi Gölü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karaweik Sarayı ile 1 mi (1,5 km) ve Chaukhtatgyi Pagoda ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Holiday Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Süit
Royal
Royal Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Köşe
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x