Guest House 1568

Nord-vest, Cluj County
Guest House 1568 Genel
Guest House 1568 Öne Çıkan Resim
Guest House 1568 Dış Mekan
Guest House 1568 İç Mekan
Guest House 1568 Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Guest House 1568
Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nord-vest, Cluj County

Guest House 1568 misafirlere Cluj-Napoca (Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Dormition of the Theotokos Katedrali yakınında ve Avram Iancu Meydanı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hungarian Cemetery ile 0,2 mi (0,3 km) ve Ulusal Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Cluj-Napoca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (White&Blue)
Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Grey&Brown)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x