Griya Prapanca Apartment

Güney Jakarta
Griya Prapanca Apartment Genel
Griya Prapanca Apartment Öne Çıkan Resim
Griya Prapanca Apartment Oda Düzeni
Griya Prapanca Apartment Oda Düzeni
Griya Prapanca Apartment Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Griya Prapanca Apartment
Pangeran antasari No.14 Kebayoran Baru , Güney Jakarta

Griya Prapanca Apartment misafirlere Cakarta (Cipete Utara) bölgesinde, Cilandak Çarşı Meydanı ve Ragunan Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 8,6 mi (13,8 km) ve Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x