Hotel Monopoli

Güney Jakarta
Hotel Monopoli Genel
Hotel Monopoli Genel
Hotel Monopoli Genel
Hotel Monopoli Genel
Hotel Monopoli Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Hotel Monopoli
Jl. Taman kemang No 12, Kemang , Güney Jakarta

Hotel Monopoli konaklamanızda Cakarta bölgesinde, Blok M Square Alışveriş Merkezi ile 2,6 km (1,6 mi) ve Pondok Indah Golf and Country Club ile 4,8 km (3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Gelora Bung Karno Stadı ile 7 km (4,3 mil) ve Ragunan Hayvanat Bahçesi ile 8,1 km (5 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Executive Süit
Room
Grand Dubleks, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Dubleks, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x