Great View Apartment

Giza
Great View Apartment Genel
Great View Apartment Öne Çıkan Resim
Great View Apartment Dış Mekan
Great View Apartment Kahvaltı
Great View Apartment Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Great View Apartment
60 Gamal Abd El-Nasir Nazlet al samman , Giza

Great View Apartment misafirlere Giza (Kafrat al Jabal) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Sound and Light Tiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Büyük Gize Sfenksi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Keops Piramidi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x