Ramosa Guest House

Giza
Ramosa Guest House Öne Çıkan Resim
Ramosa Guest House Dış Mekan
Ramosa Guest House İç Mekan
Ramosa Guest House İç Mekan
Ramosa Guest House Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Ramosa Guest House
38 Gamal Abd El Naser Street Nazlet El Samman , Giza

Ramosa Guest House konaklamanızda Giza bölgesinde, Gize Nekropolü ve Giza Plateau ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Büyük Gize Sfenksi ile 0,7 km (0,4 mil) ve Khufu Gemi Müzesi ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için 4 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Giza bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Royal Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Pyramids View)
Room
Queen Double Room (Private Bathroom)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x