Grand Sunset Princess - All Inclusive

Playa del Carmen
Grand Sunset Princess - All Inclusive Genel
Grand Sunset Princess - All Inclusive Genel
Grand Sunset Princess - All Inclusive Genel
Grand Sunset Princess - All Inclusive Genel
Grand Sunset Princess - All Inclusive Genel
Image More +82 fotoğraf
Grand Sunset Princess - All Inclusive
Prolongación 5ta Avenida Mza 20 Lote 006 , Playa del Carmen

Playa del Carmen bölgesindeki Grand Sunset Princess - All Inclusive misafirlere eğlence bölgesinde, 28 de Julio Meydanı ve Guadalupe Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Quinta Avenida ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

La Hacienda yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 9 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan 9 bar/dinlenme salonu, 2 plaj barı ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ücretsiz ürünlerle dolu minibar olan 672 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 12 açık yüzme havuzu, 4 spa küveti ve gece kulübü mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Playa del Carmen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 5425 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite, Pool Access (with Jacuzzi, Pool View)
Suite
Suite (with 2 Jacuzzis)
Suite
Suite with Jacuzzi and Outdoor Shower
Room
Deluxe Suite, Garden View
Room
Family Club Room - Pool Access, Pool View
Room
Family Oda
Room
Super Saver

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x