Grand Central Premier

Sumatra, Medan
Grand Central Premier Öne Çıkan Resim
Grand Central Premier Kahvaltı
Grand Central Premier Yerinde Yemek
Grand Central Premier Yerinde Yemek
Grand Central Premier Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Grand Central Premier
Jl. Putri Merak Jingga No. 3A Sumatra, Medan

Grand Central Premier misafirlere Medan merkezinde, Grand City Hall ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Medan Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Medan Fair ile 1,3 mi (2,1 km) ve Vihara Borobudur ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6 ve 10.3 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 159 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x