Grand Leoniki Residence by Grecotel

Platanes
Grand Leoniki Residence by Grecotel Genel
Grand Leoniki Residence by Grecotel Öne Çıkan Resim
Grand Leoniki Residence by Grecotel Dış Mekan
Grand Leoniki Residence by Grecotel Dış Mekan
Grand Leoniki Residence by Grecotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Grand Leoniki Residence by Grecotel
Machis Critis 197 Platanes , Platanes

Resmo bölgesindeki Grand Leoniki Residence by Grecotel misafirlere deniz kıyısında, Platanes Beach ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Horse Park Rethymno Binicilik Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Blue Beach ile 0,8 mi (1,3 km) ve Rethimno Kart ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Grand Leoniki Residence by Grecotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x