Trefon Hotel Apartments and Suites

Platanes
Trefon Hotel Apartments and Suites Genel
Trefon Hotel Apartments and Suites Öne Çıkan Resim
Trefon Hotel Apartments and Suites Dış Mekan
Trefon Hotel Apartments and Suites Dış Mekan
Trefon Hotel Apartments and Suites Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Trefon Hotel Apartments and Suites
Platanes , Platanes

Trefon Hotel Apartments and Suites misafirlere Resmo bölgesinde, plajda, Platanes Beach ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Blue Beach ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Horse Park Rethymno Binicilik Kulübü ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kent Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası, Mutfak
Superior
Superior Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası, Mutfak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Superior Stüdyo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x