Katerini Hotel Apartments

Platanes
Katerini Hotel Apartments Genel
Katerini Hotel Apartments Genel
Katerini Hotel Apartments Genel
Katerini Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Katerini Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Katerini Hotel Apartments
Machis Kritis 167, Platanes , Platanes

Katerini Hotel Apartments misafirlere Resmo bölgesinde, plaj yakınında, Platanes Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Blue Beach ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Horse Park Rethymno Binicilik Kulübü ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kent Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x