Grand Hills Hotel

Yerevan
Grand Hills Hotel Genel
Grand Hills Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Hills Hotel Dış Mekan
Grand Hills Hotel Dış Mekan
Grand Hills Hotel Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Grand Hills Hotel
Garegin Hovsepyan str., 61 Nork-Marash , Yerevan

Yerevan (Nork-Maraş) bölgesindeki Grand Hills Hotel misafirlere Erivan Televizyon Kulesi ve National Folk Art Museum of Armenia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 4,4 mi (7,1 km) ve Erivan Hayvanat Bahçesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Grand Hills Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 11 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Sauna
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x