Best View Hotel

Yerevan
Best View Hotel Genel
Best View Hotel Öne Çıkan Resim
Best View Hotel Dış Mekan
Best View Hotel Dış Mekan
Best View Hotel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Best View Hotel
Norqi Ayginer 247/10, Nork-Marash , Yerevan

Best View Hotel misafirlere Yerevan (Nork-Maraş) bölgesinde, Erivan Televizyon Kulesi ve National Folk Art Museum of Armenia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 3,5 mi (5,6 km) ve Zafer Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x