Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi

Bangkok
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi Öne Çıkan Resim
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi Dış Mekan
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi Dış Mekan
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi Dış Mekan
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi
836/11 Soi Ladkrabang 30/4, Lat Krabang , Bangkok

Bangkok (Lat Krabang) bölgesindeki Grand BS Airport Hotel Suvarnabhumi misafirlere Marketland Alışveriş Merkezi ve Robinson Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rajamangala Stadyumu ile 10,9 mi (17,6 km) ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 174 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x