BS RESIDENCE Suvarnabhumi

Orta Tayland, Bangkok
BS RESIDENCE Suvarnabhumi Öne Çıkan Resim
BS RESIDENCE Suvarnabhumi Dış Mekan
BS RESIDENCE Suvarnabhumi Dış Mekan
BS RESIDENCE Suvarnabhumi Dış Mekan
BS RESIDENCE Suvarnabhumi Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
BS RESIDENCE Suvarnabhumi
836/2 Ladkrabang Rd., Ladkrabang Orta Tayland, Bangkok

BS RESIDENCE Suvarnabhumi misafirlere Bangkok (Lat Krabang) bölgesinde, Marketland Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Paseo Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 15,2 mi (24,5 km) ve Ladkrabang Kral Mongkut Teknoloji Enstitüsü ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

98 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x