Gran Hotel Campestre

El Bajio, Celaya
Gran Hotel Campestre Genel
Gran Hotel Campestre Öne Çıkan Resim
Gran Hotel Campestre Dış Mekan
Gran Hotel Campestre Dış Mekan
Gran Hotel Campestre Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Gran Hotel Campestre
Boulevard Adolfo Lopez Mateos #1256 El Bajio, Celaya

Gran Hotel Campestre misafirlere Celaya merkezinde, Galerias Celaya Alışveriş Merkezi ve San Francisco Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 32,1 mi (51,7 km) ve El Carmen Tapınağı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Yemek servisi için La Bamba ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

79 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Stüdyo Süit
Executive
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x