DoubleTree by Hilton Celaya

El Bajio, Celaya
DoubleTree by Hilton Celaya Genel
DoubleTree by Hilton Celaya Genel
DoubleTree by Hilton Celaya Genel
DoubleTree by Hilton Celaya Dış Mekan
DoubleTree by Hilton Celaya Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Celaya
Blvd Adolfo Lopez Mateos Ote. 1260 Col. Las Insurgentes El Bajio, Celaya

Celaya bölgesindeki DoubleTree by Hilton Celaya misafirlere bölge parkında, El Carmen Tapınağı ve Lasallista Benavente Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Galerias Celaya Alışveriş Merkezi ile 4 km ve Xochipilli Parkı ile 4,5 km mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Diego misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

134 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Celaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10800 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll-In Shower)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x