Golden Temple Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Golden Temple Boutique Genel
Golden Temple Boutique Genel
Golden Temple Boutique Genel
Golden Temple Boutique Genel
Golden Temple Boutique Genel
Image More +106 fotoğraf
Golden Temple Boutique
Night Market Road, Steung Thmei Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Golden Temple Boutique konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Artisans D'Angkor ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Psar Chaa Pazarı ile 0,7 km ve Kraliyet Bahçesi ile 1,3 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Damnak AHA ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. 200 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Courtyard Suite, Living Area, Bathtub, Balcony with Pool and Garden View
Room
Luxury Suite, Bathtub, Balcony with City View
Room
Premier Suite, Bathtub, Balcony with City View
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x