Angkor Empire Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Angkor Empire Boutique Hotel Genel
Angkor Empire Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Angkor Empire Boutique Hotel Dış Mekan
Angkor Empire Boutique Hotel Dış Mekan
Angkor Empire Boutique Hotel İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Angkor Empire Boutique Hotel
#166, Steong Tmey Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Angkor Empire Boutique Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Angkor Night Market ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,1 mi (0,2 km) ve Eski Pazar Bölgesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Angkor Empire Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 21-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x