Golden Pine Hotel

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
Golden Pine Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Pine Hotel Dış Mekan
Golden Pine Hotel Dış Mekan
Golden Pine Hotel Dış Mekan
Golden Pine Hotel İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Golden Pine Hotel
Corner of Carino Sreet and Yandoc Street Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

Baguio bölgesindeki Golden Pine Hotel konaklamanızda, Burnham Parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Session Road ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM City Baguio ile 0,8 mi (1,3 km) ve Teachers Camp ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 38 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Oda
Oda (Masters)
Superior
Superior Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x