A Hotel Baguio

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
A Hotel Baguio Öne Çıkan Resim
A Hotel Baguio Dış Mekan
A Hotel Baguio Dış Mekan
A Hotel Baguio Dış Mekan
A Hotel Baguio Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
A Hotel Baguio
Chugum St. Abanao Corner Baguio City Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

A Hotel Baguio misafirlere Baguio bölgesinde, milli parkta, Burnham Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Session Road ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Baguio ile 0,8 mi (1,2 km) ve Teachers Camp ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x