Baguio Burnham Suites

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
Baguio Burnham Suites Genel
Baguio Burnham Suites Öne Çıkan Resim
Baguio Burnham Suites Dış Mekan
Baguio Burnham Suites Yerinde Yemek
Baguio Burnham Suites Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Baguio Burnham Suites
6 Kisad Road Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

Baguio Burnham Suites misafirlere Baguio merkezinde, Burnham Parkı yakınında ve Session Road ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Baguio ile 0,7 mi (1,2 km) ve Teachers Camp ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, Park Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x