Golden Holiday Hotel Nha Trang

Orta Vietnam, Loc Tho
Golden Holiday Hotel Nha Trang Genel
Golden Holiday Hotel Nha Trang Genel
Golden Holiday Hotel Nha Trang Genel
Golden Holiday Hotel Nha Trang Öne Çıkan Resim
Golden Holiday Hotel Nha Trang Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Golden Holiday Hotel Nha Trang
3/1 Tran Quang Khai St., Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

Golden Holiday Hotel Nha Trang misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Tram Huong Kulesi ile 1 km (0,6 mi) ve Dam Pazarı ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Vietnam mutfağı sevenler için Golden Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x