ABAY Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
ABAY Hotel Öne Çıkan Resim
ABAY Hotel Dış Mekan
ABAY Hotel İç Mekan
ABAY Hotel İç Mekan
ABAY Hotel Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
ABAY Hotel
6/2 Tran Quang Khai, Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

ABAY Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 13,8 mi (22,1 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

ABAY Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe VIP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x