GemSuites Hotel & Apartments, Riverside

Nairobi
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside Genel
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside Genel
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside Dış Mekan
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside İç Mekan
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
GemSuites Hotel & Apartments, Riverside
Riverside Lane Lavington , Nairobi

Nairobi bölgesindeki GemSuites Hotel & Apartments, Riverside misafirlere banliyöde, Uhuru Parkı ve Central Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Nairobi Ulusal Parkı ile 6,7 mi (10,7 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Argenti ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 78 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x