The Heron Hotel

Nairobi
The Heron Hotel Genel
The Heron Hotel Genel
The Heron Hotel Genel
The Heron Hotel Öne Çıkan Resim
The Heron Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
The Heron Hotel
Jakaya Kikwete Road Opposite Provincial Police Headquarters , Nairobi

The Heron Hotel konaklamanızda Nairobi merkezinde, Nairobi Hastanesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tarihi Belediye Binası ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Şehir Meydanı ile 2,2 km ve Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 2,2 km mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için BASHASHA ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 108 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda
Room
Oda (Cosy Room - Room only)
Room
Club Oda (Club Suite)
Room
Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x