Gayana Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Tangalle
Gayana Hotel Öne Çıkan Resim
Gayana Hotel Dış Mekan
Gayana Hotel Dış Mekan
Gayana Hotel Dış Mekan
Gayana Hotel İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Gayana Hotel
Medaketiya Road Güney Sri Lanka Sahili, Tangalle

Gayana Hotel misafirlere Tangalle bölgesinde, plaj yakınında, Tangalle Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Parewella Doğal Yüzme Alanı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mirissa Plajı ile 32 mi (51,6 km) ve Tangalle Deniz Feneri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

22 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı (AC)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı (Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x