Conch Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Tangalle
Conch Villa Öne Çıkan Resim
Conch Villa Yerinde Yemek
Conch Villa Dış Mekanlar
Conch Villa Plaj
Conch Villa Plaj
Image More +1 fotoğraf
Conch Villa
No 10, New Lane Medaketiya Güney Sri Lanka Sahili, Tangalle

Conch Villa misafirlere Tangalle bölgesinde, plaj yakınında, Tangalle Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Parewella Doğal Yüzme Alanı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mirissa Plajı ile 32,1 mi (51,6 km) ve Tangalle Deniz Feneri ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x