Garni Hotel Boutique 25h

Medijana
Garni Hotel Boutique 25h Öne Çıkan Resim
Garni Hotel Boutique 25h İç Mekan
Garni Hotel Boutique 25h İç Mekan
Garni Hotel Boutique 25h Kahvaltı
Garni Hotel Boutique 25h Kahvaltı
Image More +103 fotoğraf
Garni Hotel Boutique 25h
Jugoviceva 1A Jugoviceva 1A , Medijana

Nis (Kent Merkezi) bölgesindeki Garni Hotel Boutique 25h misafirlere Ulusal Müze ve Kral Milan Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nis Kalesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Bubanj Hatıra Parkı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x