Ambasador Hotel

Medijana
Ambasador Hotel Genel
Ambasador Hotel Genel
Ambasador Hotel Genel
Ambasador Hotel Genel
Ambasador Hotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Ambasador Hotel
Trg kralja Milana , Medijana

Ambasador Hotel misafirlere Nis (Kent Merkezi) bölgesinde, Kral Milan Meydanı yakınında ve Ulusal Müze ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nis Kalesi ile 0,6 mi (1 km) ve Red Cross Concentration Camp ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 odada kapalı özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 80 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (for Single Use)
Premium
Premium Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Suite
Presidential
Presidential Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x