Garni Dello Sportivo

Trentino Ski West, Italian Alps
Garni Dello Sportivo Genel
Garni Dello Sportivo Genel
Garni Dello Sportivo Genel
Garni Dello Sportivo Öne Çıkan Resim
Garni Dello Sportivo Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Garni Dello Sportivo
Via Pradalago 29 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Garni Dello Sportivo misafirlere Pinzolo bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Sole Vadisi ile 20,5 mi (33 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x