Alpen Hotel Vidi

Trentino Ski West, Italian Alps
Alpen Hotel Vidi Genel
Alpen Hotel Vidi Genel
Alpen Hotel Vidi Öne Çıkan Resim
Alpen Hotel Vidi Dış Mekan
Alpen Hotel Vidi Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Alpen Hotel Vidi
Via Cima Tosa, 50 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Pinzolo bölgesindeki Alpen Hotel Vidi konaklamanızda, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Sole Vadisi ile 20,8 mi (33,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x