Hotel Alpina

Trentino Ski West, Italian Alps
Hotel Alpina Genel
Hotel Alpina Genel
Hotel Alpina Genel
Hotel Alpina Genel
Hotel Alpina Genel
Image More +101 fotoğraf
Hotel Alpina
Via Sfulmini 5 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Hotel Alpina misafirlere Pinzolo bölgesinde, bölge parkında, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Sole Vadisi ile 20,8 mi (33,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x