Garden Bungalows Resort

Visayan Adaları, Siquijor
Garden Bungalows Resort Genel
Garden Bungalows Resort Öne Çıkan Resim
Garden Bungalows Resort Dış Mekan
Garden Bungalows Resort Dış Mekan
Garden Bungalows Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Garden Bungalows Resort
Sitio Law-ang Visayan Adaları, Siquijor

Siquijor bölgesindeki Garden Bungalows Resort misafirlere bölge parkında, Hambilica Firefly Hatchery And Sanctuary ve Maite Narine Sanctuary ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dacanay Cave ile 6,2 mi (10,1 km) ve Paliton Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Balkon (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x