D's Ocean View Beach Resort

Visayan Adaları, Siquijor
D's Ocean View Beach Resort Öne Çıkan Resim
D's Ocean View Beach Resort Dış Mekan
D's Ocean View Beach Resort Dış Mekan
D's Ocean View Beach Resort Dış Mekan
D's Ocean View Beach Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
D's Ocean View Beach Resort
Dumanhog Visayan Adaları, Siquijor

D's Ocean View Beach Resort konaklamanızda Siquijor bölgesinde, Paliton Plajı ile 7,5 km (4,6 mi) ve Hambilica Firefly Hatchery And Sanctuary ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Maite Narine Sanctuary ile 10,7 km (6,7 mi) ve Dacanay Cave ile 11,8 km (7,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve su sebili mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room
Superior
Superior Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Kır Evi, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Room
Exclusive Dubleks, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Room
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x