Rainbow Bay Beach and Dive Resort

Visayan Adaları, Siquijor
Rainbow Bay Beach and Dive Resort Genel
Rainbow Bay Beach and Dive Resort Öne Çıkan Resim
Rainbow Bay Beach and Dive Resort Dış Mekan
Rainbow Bay Beach and Dive Resort Dış Mekan
Rainbow Bay Beach and Dive Resort Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Rainbow Bay Beach and Dive Resort
Main Road Calalinan Visayan Adaları, Siquijor

Rainbow Bay Beach and Dive Resort misafirlere Siquijor bölgesinde, plajda ve Dacanay Cave ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hambilica Firefly Hatchery And Sanctuary ile 5,1 mi (8,2 km) ve Maite Narine Sanctuary ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x