Qiul Guest House

Lesser Sunda Islands, Ubud
Qiul Guest House Öne Çıkan Resim
Qiul Guest House Dış Mekan
Qiul Guest House Dış Mekan
Qiul Guest House İç Mekan
Qiul Guest House İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Qiul Guest House
Jl. Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki Qiul Guest House misafirlere Ubud Maymun Ormanı ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 13,3 mi (21,5 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x