Game Fish Lodge

Zanzibar, Nungwi
Game Fish Lodge Genel
Game Fish Lodge Genel
Game Fish Lodge Genel
Game Fish Lodge Genel
Game Fish Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Game Fish Lodge
Ocean Road Zanzibar, Nungwi

Game Fish Lodge misafirlere Nungwi bölgesinde, plajda, Mnarani Doğal Akvaryumu ve Nungwi Natural Aquarium 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Nungwi Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Kendwa Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x