Aluna Nungwi

Zanzibar, Nungwi
Aluna Nungwi Genel
Aluna Nungwi Genel
Aluna Nungwi Genel
Aluna Nungwi Genel
Aluna Nungwi Genel
Image More +123 fotoğraf
Aluna Nungwi
Mnarani Road Zanzibar, Nungwi

Nungwi bölgesindeki Aluna Nungwi misafirlere okyanus kıyısında, Nungwi Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kendwa Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Mnemba Adası ile 22,7 km (14,1 mi) ve Mapenzi Plajı ile 35,8 km (22,2 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Aluna Garden Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Süit, Jakuzi, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x