Galatia Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Galatia Villas Öne Çıkan Resim
Galatia Villas Dış Mekan
Galatia Villas Dış Mekan
Galatia Villas Dış Mekan
Galatia Villas Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Galatia Villas
Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Galatia Villas misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Arkeoloji Müzesi ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Athinios Limanı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Kamari Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Stüdyo
Stüdyo
Economy
Economy Oda
Apart
Apart Daire
Superior
Superior Double room,Hot tub(Outdoor-split level)
Superior
Superior Apart Daire, Sıcak Su Havuzu (Outdoor - Split Level)
Suite
Suite with Outdoor Hot Tub and Sea View
Double
Double Room with Outdoor Hot Tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x