Anatoli Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Anatoli Hotel Öne Çıkan Resim
Anatoli Hotel Dış Mekan
Anatoli Hotel İç Mekan
Anatoli Hotel Yerinde Yemek
Anatoli Hotel Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Anatoli Hotel
Kontohori Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Anatoli Hotel size Santorini merkezinde, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kamari Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Antik Thira ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Spa küveti ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Küçük Mutfak
Family
Family Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cave Lino)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cave Tholos)
Family
Family Apart Daire (Cave Vinsanto)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Tsikoudia)
Standard
Standard Oda (Spa access)
Exclusive
Exclusive Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x