Kubu Soca Villa

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Kubu Soca Villa Öne Çıkan Resim
Kubu Soca Villa Dış Mekan
Kubu Soca Villa Dış Mekan
Kubu Soca Villa Dış Mekan
Kubu Soca Villa Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Kubu Soca Villa
Banjar Kalah, Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud bölgesindeki Kubu Soca Villa konaklamanızda, Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Sanur Plajı ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu villada etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x